Shopping cart

Your cart is empty.

Shopping cart

Your cart is empty.

Tegels Utrecht

Vloertegels, wandtegels en meer!

Tegels kopen nabij Utrecht

In een grote stad – zoals: Utrecht – kunt u niet om de tegels heen. Vrijwel iedere straat, tuin en woning heeft ze namelijk liggen. Bent u op zoek naar een model, dat écht bij uw inrichting past? Overweeg dan de designtegels van tegelhandel Villategel in Utrecht aan te schaffen, zoals: wand-, vloer- en badkamertegels. Wij hebben de mooiste modellen voor u in huis. Weet u al welke tegels u voor uw interieur in Utrecht wilt gaan kopen?

Vloertegels

Ze zijn mateloos populair: vloertegels. U kunt ze vrijwel overal vinden. Niet alleen op straat, maar ook bij de mensen thuis. Bij Villategel bieden wij voornamelijk plavuizen aan. Dit zijn luxe vloertegels van de hoogste kwaliteit. Weet u niet zeker welk model tegel u in uw woning in Utrecht wilt laten plaatsen? In onze tegelshowroom – op slechts 25 kilometer van Utrecht – kunt u op basis van verschillende voorbeelden een goede keuze maken. Zo is die perfecte uitstraling een feit! In onze showroom vindt u vloertegels met beton-, hout-, baksteen- en natuurlook. Daarnaast verkopen wij ook keramische tegels en varianten van porselein.

 

Tegels Utrecht   Villategel nabij Utrecht

 

Andere modellen

Naast vloertegels zijn er nog veel andere modellen op de markt. Zo kunt u in Utrecht ook op zoek zijn naar badkamertegels, wandtegels of keramische wanden. Deze vindt u wederom in het assortiment van Villategel terug. Van keramiek tot strakke, industriële tegels: wij hebben ze voor u in huis. Zo weet u 100% zeker dat wij – als tegelhandel – de juiste tegel voor uw woning in Utrecht klaar hebben liggen.

 

Luxe tegels Utrecht     Tegels Utrecht

 

Welke tegel past bij mij?

Het kiezen van een tegel doet u natuurlijk niet zomaar. Deze moet goed bij de gewenste sfeer van uw woning passen. Daarbij moet er rekening gehouden worden met de kleur, de afmetingen en het design. Zoekt u bijvoorbeeld een warme uitstraling? Dan kunt u ervoor kiezen om tegels met een houtlook in Utrecht te laten plaatsen. Voor een modern en strak uiterlijk raden wij juist modellen met betonlook aan. Tot slot is het belangrijk om goed voor ogen te hebben waar in Utrecht u de nieuwe tegels wilt gaan plaatsen. Gaat het bijvoorbeeld om de badkamer? Dan kunt u het best kiezen voor vochtbestendige modellen met antislip.

 

Designtegels in Utrecht met Villategel

Duurzaam en natuurlijk. Dat zijn de twee kernwaarden van Villategel. Dit ziet u dan ook in de tegels, die u in onze tegelwinkel nabij Utrecht kunt kopen, terug. Wij werken met materialen en productiemethodes, die de aarde zo min mogelijk belasten. Zo staan wij garant voor het leveren van duurzaam materiaal: zonder chemische stoffen. Nieuwsgierig naar wat wij uw woning in Utrecht aan tegels te bieden hebben? Doe dan vandaag nog online inspiratie op!

 

Vloertegels Utrecht      Tegelshowroom in Utrecht

 

Projecten waar we trots op zijn!

Wilt u voor uw woning in Utrecht tegels kopen? Dan kunnen wij begrijpen dat u graag projecten wilt zien. Wij hebben een aantal woningen en bedrijven mogen voorzien van onze tegels. Bekijk hieronder een viertal projecten waar wij trots op zijn.

Vandaag nog vanuit Utrecht tegels kopen?

Wandtegels, badkamertegels, vloertegels: ontzettend veel huiseigenaren uit Utrecht willen hun woning met echte designtegels aankleden. Logisch, want zij vormen de basis van uw interieur. Voor de mooiste modellen gaat u naar Villategel. Maak vandaag nog een afspraak om onze tegels te bekijken in onze tegelshowroom nabij Utrecht. U vindt onze tegelshowroom in Woerden (Klompenmakersweg 2, 3449JB Woerden) en is onder andere makkelijk te bereiken vanuit Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Hilversum, Bodegraven, Mijdrecht, Montfoort en Gouda. Heeft u een vraag? Bel dan naar +31 (0) 34 876 21 06 of vul het contactformulier in. Welke tegels gaat u in onze tegelwinkel vanuit Utrecht kopen?

X