Shopping cart

Your cart is empty.

Shopping cart

Your cart is empty.

Tegels Nieuwegein

Vloertegels, wandtegels en meer!

Tegels kopen nabij Nieuwegein

Op zoek naar tegels in of rondom Nieuwegein? Dan is VillaTegel niet ver bij u vandaan! Bij ons vindt u natuurlijke en duurzame wand- en vloeroplossingen van hoge kwaliteit. Van badkamertegels, keukentegels, toilet tegels tot vloertegels, wandtegels en nog veel meer. Weet u niet precies welke tegel het meest geschikt is voor uw interieur in Nieuwegein? Vraag dan onze deskundige adviseurs om advies. U vindt onze tegelshowroom op de Klompenmakersweg 2 te Woerden.

Waarom VillaTegel?

Kwaliteit. Dat is waar wij voor staan! Wij leveren direct vanaf de fabriek en kunnen daardoor onze tegels in Nieuwegein tegen scherpe prijzen aanbieden. Naast scherpe prijzen bieden wij ook nog eens een uitgebreid assortiment. In ons assortiment vindt u naast luxe wand- en vloertegels ook tal van andere soorten tegels. Zo kunt u in Nieuwegein op zoek zijn naar badkamer tegels, portugese tegels, design wandtegels of complete wanden. Van houtlook tot grote strakke tegels met een industriële look. De mooiste keramische wand- en vloertegels voor uw woning, direct vanaf de fabriek! Dat is VillaTegel.

 

Tegelhandel Nieuwegein  Tegels Nieuwegein

 

VillaTegel: Dé tegelhandel nabij Nieuwegein

Wij zien niet zomaar een tegelhandel. Wij luisteren goed naar uw wensen! Het kiezen van een tegel doet u namelijk niet zomaar. De tegel die u kiest moet goed passen bij de gewenste sfeer van uw woning. Let bij het kiezen van een tegel vooral op onderstaande zaken:

  • De kleur;
  • De afmetingen;
  • Het design.

Dit klinkt logisch, maar er zijn tegenwoordig steeds meer opties. Van vierkant tot rechthoekig en van 10×10, 20×20, 30×30 tot 60×120. De keuze is bij ons enorm! Bent u op zoek naar een stoere look? Dan kunt u ervoor kiezen om tegels met een metallic look in Nieuwegein te laten plaatsen. Voor een modern en strak uiterlijk raden wij juist modellen met betonlook aan.

 

Vloertegels

Ze zijn mateloos populair: vloertegels. U kunt ze vrijwel overal vinden. Niet alleen op straat, maar ook bij de mensen thuis. Bij Villategel bieden wij voornamelijk plavuizen aan. Dit zijn luxe vloertegels van de hoogste kwaliteit. Weet u niet zeker welk model tegel u in uw woning in Nieuwegein wilt laten plaatsen? In onze tegelshowroom – op slechts 25 kilometer van Nieuwegein – kunt u op basis van verschillende voorbeelden een goede keuze maken. Zo is die perfecte uitstraling een feit! In onze showroom vindt u vloertegels met beton-, hout-, baksteen- en natuurlook. Daarnaast verkopen wij ook keramische tegels en varianten van porselein.

 

Vloertegels Nieuwegein   Tegels in Nieuwegein

Projecten waar we trots op zijn!

Wilt u voor uw woning in Nieuwegein tegels kopen? Dan kunnen wij begrijpen dat u graag projecten wilt zien. Wij hebben een aantal woningen en bedrijven mogen voorzien van onze tegels. Bekijk hieronder een viertal projecten waar wij trots op zijn.

Tegels kopen voor uw woning in Nieuwegein

Heeft u dé passende tegel voor u in de keuken, living of badkamer gevonden? Of bent u op zoek naar een specifieke tegel die u niet op onze website kunt vinden? Vraag dan een van onze adviseurs naar de opties. In ons uitgebreide assortiment nabij Nieuwegein is er altijd een luxe tegel die past bij uw wensen. Wij voorzien u graag van passend advies. Plan nu alvast een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. U vindt onze tegelshowroom in Woerden (Klompenmakersweg 2, 3449JB Woerden) en is onder andere makkelijk te bereiken vanuit Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Hilversum, Bodegraven, Mijdrecht, Montfoort en Gouda.

X