Shopping cart

Your cart is empty.

Shopping cart

Your cart is empty.

Tegels Nieuwegein

Vloertegels, wandtegels en meer!

Tegels kopen nabij Nieuwegein

Op zoek naar tegels in of rondom Nieuwegein? Dan is VillaTegel niet ver bij u vandaan! Bij ons vindt u natuurlijke en duurzame wand- en vloeroplossingen van hoge kwaliteit. Van badkamertegels, keukentegels, toilet tegels tot vloertegels, wandtegels en nog veel meer. Weet u niet precies welke tegel het meest geschikt is voor uw interieur in Nieuwegein? Vraag dan onze deskundige adviseurs om advies. U vindt onze tegelshowroom op de Klompenmakersweg 2 te Woerden.

Waarom VillaTegel?

Kwaliteit. Dat is waar wij voor staan! Wij leveren direct vanaf de fabriek en kunnen daardoor onze tegels in Nieuwegein tegen scherpe prijzen aanbieden. Naast scherpe prijzen bieden wij ook nog eens een uitgebreid assortiment. In ons assortiment vindt u naast luxe wand- en vloertegels ook tal van andere soorten tegels. Zo kunt u in Nieuwegein op zoek zijn naar badkamer tegels, portugese tegels, design wandtegels of complete wanden. Van houtlook tot grote strakke tegels met een industriële look. De mooiste keramische wand- en vloertegels voor uw woning, direct vanaf de fabriek! Dat is VillaTegel.

 

Tegelhandel Nieuwegein  Tegels Nieuwegein

 

VillaTegel: Dé tegelhandel nabij Nieuwegein

Wij zien niet zomaar een tegelhandel. Wij luisteren goed naar uw wensen! Het kiezen van een tegel doet u namelijk niet zomaar. De tegel die u kiest moet goed passen bij de gewenste sfeer van uw woning. Let bij het kiezen van een tegel vooral op onderstaande zaken:

  • De kleur;
  • De afmetingen;
  • Het design.

Dit klinkt logisch, maar er zijn tegenwoordig steeds meer opties. Van vierkant tot rechthoekig en van 10×10, 20×20, 30×30 tot 60×120. De keuze is bij ons enorm! Bent u op zoek naar een stoere look? Dan kunt u ervoor kiezen om tegels met een metallic look in Nieuwegein te laten plaatsen. Voor een modern en strak uiterlijk raden wij juist modellen met betonlook aan.

 

Tegels kopen voor uw woning in Nieuwegein

Heeft u dé passende tegel voor u in de keuken, living of badkamer gevonden? Of bent u op zoek naar een specifieke tegel die u niet op onze website kunt vinden? Vraag dan een van onze adviseurs naar de opties. In ons uitgebreide assortiment nabij Nieuwegein is er altijd een luxe tegel die past bij uw wensen. Wij voorzien u graag van passend advies. Plan nu alvast een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. U vindt onze tegelshowroom op de Klompenmakersweg 2 te Woerden.

X