Shopping cart

Your cart is empty.

Shopping cart

Your cart is empty.

Tegels Mijdrecht

Vloertegels, wandtegels en meer!

Tegels kopen nabij Mijdrecht

Uw huis in Mijdrecht voorzien van mooie tegels? Vrijwel iedere tuin en woning heeft ze namelijk liggen. Bent u op zoek naar een tegel, dat écht bij uw inrichting past? Overweeg dan de luxe tegels van tegelhandel Villategel nabij Mijdrecht aan te schaffen, zoals: wandtegels, vloertegels en badkamertegels. Wij hebben de mooiste modellen voor u in huis. Weet u al welke tegels u voor uw interieur wilt gaan kopen?

Vloertegels

Ze zijn mateloos populair: vloertegels. U kunt ze vrijwel overal vinden. Bij Villategel bieden wij voornamelijk plavuizen aan. Dit zijn luxe vloertegels van de hoogste kwaliteit. Weet u niet zeker welk model tegel u in uw woning in Mijdrecht wilt laten plaatsen? In onze tegelshowroom – op slechts 20 kilometer van Mijdrecht – kunt u op basis van verschillende voorbeelden een goede keuze maken. Zo is die perfecte uitstraling een feit! In onze showroom vindt u vloertegels met beton-, hout-, baksteen- en natuurlook. Daarnaast verkopen wij ook keramische tegels en varianten van porselein.

 

Tegels Mijdrecht   Villategel nabij Mijdrecht

 

Andere modellen

Naast vloertegels zijn er nog veel andere modellen op de markt. Zo kunt u in Mijdrecht ook op zoek zijn naar badkamertegels, wandtegels of keramische wanden. Deze vindt u wederom in het assortiment van Villategel terug. Van keramiek tot strakke, industriële tegels: wij hebben ze voor u in huis. Zo weet u 100% zeker dat wij – als tegelhandel – de juiste tegel voor uw woning in Mijdrecht klaar hebben liggen.

 

Luxe tegels Mijdrecht     Tegels Mijdrecht

 

Welke tegel past bij mij?

Het kiezen van een tegel doet u natuurlijk niet zomaar. Deze moet goed bij de gewenste sfeer van uw woning passen. Daarbij moet er rekening gehouden worden met de kleur, de afmetingen en het design. Zoekt u bijvoorbeeld een warme uitstraling? Dan kunt u ervoor kiezen om tegels met een houtlook in Mijdrecht te laten plaatsen. Voor een modern en strak uiterlijk raden wij juist modellen met betonlook aan. Tot slot is het belangrijk om goed voor ogen te hebben waar in Mijdrecht u de nieuwe tegels wilt gaan plaatsen. Gaat het bijvoorbeeld om de badkamer? Dan kunt u het best kiezen voor vochtbestendige modellen met antislip.

 

Designtegels in Mijdrecht met Villategel

Duurzaam en natuurlijk. Dat zijn de twee kernwaarden van Villategel. Dit ziet u dan ook in de tegels, die u in onze tegelwinkel in de omgeving van Mijdrecht kunt kopen, terug. Wij werken met materialen en productiemethodes, die de aarde zo min mogelijk belasten. Zo staan wij garant voor het leveren van duurzaam materiaal: zonder chemische stoffen. Nieuwsgierig naar wat wij uw woning in Mijdrecht aan tegels te bieden hebben? Doe dan vandaag nog online inspiratie op!

 

Vloertegels Mijdrecht      Tegelshowroom in Mijdrecht

Projecten waar we trots op zijn!

Wilt u voor uw woning in Mijdrecht tegels kopen? Dan kunnen wij begrijpen dat u graag projecten wilt zien. Wij hebben een aantal woningen en bedrijven mogen voorzien van onze tegels. Bekijk hieronder een viertal projecten waar wij trots op zijn.

Vandaag nog vanuit Mijdrecht tegels kopen?

Wandtegels, badkamertegels, vloertegels: ontzettend veel huiseigenaren uit Mijdrecht willen hun woning met echte designtegels aankleden. Logisch, want zij vormen de basis van uw interieur. Voor de mooiste modellen gaat u naar Villategel. Maak vandaag nog een afspraak om onze tegels te bekijken in onze tegelshowroom nabij Mijdrecht. U vindt onze tegelshowroom in Woerden (Klompenmakersweg 2, 3449JB Woerden) en is onder andere makkelijk te bereiken vanuit Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Hilversum, Bodegraven, Mijdrecht, Montfoort en Gouda. Heeft u een vraag? Bel dan naar +31 (0) 34 876 21 06 of vul het contactformulier in. Welke tegels gaat u in onze tegelwinkel vanuit Mijdrecht kopen?

X