Shopping cart

Your cart is empty.

Shopping cart

Your cart is empty.

Tegels Hilversum

Vloertegels, wandtegels en meer!

Tegels kopen nabij Hilversum

Bent u voor uw woning of bedrijf in Hilversum naar tegels op zoek? De mooiste keramische wand- en vloertegels koopt u bij VillaTegel. Wij leveren badkamertegels, keukentegels, toilettegels, vloer- en wandtegels direct vanaf de fabriek. Dat levert voor u scherpe prijzen op voor toch zeer luxe tegels. Ons motto is dan ook: ‘iedere woning een villategel’. Voorzie uw keuken, badkamer, woonkamer of bedrijfsruimte in Hilversum van onze tegels en bereik een uitstraling waar u eerder slechts van droomde.

Vloertegels

Tegels worden in Hilversum veelal ingezet op de vloer en aan de wand. Vloertegels noemen we ook wel ‘plavuizen’, voor wandtegels hebben we geen speciale benaming. Beide soorten tegels zijn in vele variaties verkrijgbaar. Een luxe uitstraling bereikt u in ieder geval. Daarnaast kiest u natuurlijk het soort tegel dat bij uzelf als persoon of uw bedrijf in Hilversum past. Tegels bij VillaTegel vindt u o.a. in de volgende uitvoeringen:

  • Betonlook vloertegels;
  • Houtlook vloertegels;
  • Baksteenlook vloertegels;
  • Porseleinen vloertegels;
  • Keramische vloertegels;
  • Natuurlook vloertegels.

 

Geselecteerd op duurzaamheid

Welke tegels u ook in Hilversum op de vloer legt of tegen de wand zet, deze zal gemaakt zijn van materialen die ooit aan de aarde onttrokken zijn. Wij werken uitsluitend met materialen die de aarde niet meer belasten dan strikt noodzakelijk is. Onze producten zijn ‘puur natuur’, wat wil zeggen dat er geen chemische stoffen in zitten. Mochtde ruimte in Hilversum waar u de tegels plaatst ooit gesloopt worden, dan kunnen de tegels worden hergebruikt of verwerkt tot andere producten. Zo werken we aan duurzame oplossingen voor wand en vloer.

 

Tegels Hilversum  Tegels kopen Hilversum

 

Inspiratie opdoen

De tegel die u kiest zal van grote invloed zijn op de sfeer in huis of in uw bedrijf. Voor een indruk van de verschillende sferen, die u met tegels bij u in Hilversum kun neerzetten, hebben we een pagina vol inspiratie op deze website ingericht. Onder elke foto ziet u de naam en kleur van de gebruikte tegels (is de tekst slecht leesbaar tegen de achtergrond, selecteer dan de tekst). U ziet, er is veel mogelijk bij u in Hilversum: gladde tegels, ruwe tegels, lichte tegels, donkere tegels, tegels met een motief of patroon en nog veel meer.

Projecten waar we trots op zijn!

Wilt u voor uw woning in Hilversum tegels kopen? Dan kunnen wij begrijpen dat u graag projecten wilt zien. Wij hebben een aantal woningen en bedrijven mogen voorzien van onze tegels. Bekijk hieronder een viertal projecten waar wij trots op zijn.

Persoonlijk advies

De beste inspiratie doet u natuurlijk ‘in het echt’ op. Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze showroom in Woerden, om vanuit Hilversum tegels te komen bekijken. Wij laten u graag ons assortiment zien en voorzien u van persoonlijk advies. Tip: neem foto’s mee van uw woonkamer, keuken, badkamer of bedrijfsruimte in Hilversum, waar u nieuwe tegels wilt plaatsen. Wij kunnen u dan nog beter helpen aan de mooiste en scherp geprijsde luxe tegels. Zoekt u een tegelhandel in Hilversum? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ondanks dat de term ‘tegelhandel’ ons niet matcht, vertellen wij u graag waarom wij u toch kunnen helpen! Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via telefoon: +31 (0) 34 876 21 06 of e-mail: info@villategel.nl. U vindt onze tegelshowroom in Woerden (Klompenmakersweg 2, 3449JB Woerden) en is onder andere makkelijk te bereiken vanuit Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Hilversum, Bodegraven, Mijdrecht, Montfoort en Gouda.

X