Shopping cart

Your cart is empty.

Shopping cart

Your cart is empty.

Tegels Gouda

Vloertegels, wandtegels en meer!

Tegels kopen nabij Gouda

Zoekt u tegels voor uw woning in Gouda? Of zoekt u een tegelshowroom in de buurt van Gouda? Dan bent u bij VillaTegel aan het juiste adres. VillaTegel is al jaren dé specialist als het gaat om tegels in de buurt van Gouda. Wij bieden natuurlijke en duurzame wand- en vloeroplossingen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. In onze tegelshowroom vindt u onder andere vloertegels, wandtegels, badkamertegels, keukentegels, toilet tegels en nog veel meer. Wilt u weten welke tegel voor u het meest geschikt is? Vraag onze deskundige adviseurs om advies om kom langs in onze showroom. U kunt onze tegelshowroom vinden aan de Klompenmakersweg 2 te Woerden.

Vloertegels, wandtegels en meer?

Vloertegels en wandtegels zijn niet meer weg te denken. Mateloos populair en overal te vinden. De luxe uitstraling zorgt ervoor dat dit type tegel zeer geliefd is. Bij VillaTegel vindt u keramische vloer- en wandtegels, ieder met een eigen en unieke uitstraling. Weet u niet precies wat voor tegel bij uw woning in Gouda past? Kom dan vooral langs in onze showroom. Wij voorzien u graag van passend advies. Op basis van verschillende voorbeelden kunt u een goede keuze maken.

 

Tegelhandel Gouda  Tegels Gouda

 

VillaTegel nabij Gouda is er voor u!

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u alles vertellen over tegels. Iedere tegel is uniek, net als u als persoon. De mooiste, unieke keramische wand- en vloertegels voor uw woning leveren wij direct vanaf de fabriek! Hierdoor kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Daarnaast staan wij voor kwaliteit, kennis en service.  In onze showroom vindt u onder andere:

 

  • Betonlook vloertegels
  • Houtlook vloertegels
  • Baksteenlook vloertegels
  • Porcelein vloertegels
  • Keramische vloertegels
  • Natuurlook vloertegels.

Wij geven u in onze showroom nabij Gouda graag advies over de mogelijkheden die er zijn in de verschillende luxe tegels. Van vloerverwarming en onderhoud en het leggen van uw tegels.

 

Tegels kopen Gouda  Tegelshowroom Gouda

 

Tegels geschikt voor iedere woning

Aangezien het kiezen van de juiste tegel van groot belang is voor de sfeer in uw huis, geven wij u graag deskundig advies. Het gaat bij het kiezen van de juiste tegel om kleur, afmeting en het kiezen van het juiste design. Tegels zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Waar vroeger een tegel vooral een praktische oplossing was, is het tegenwoordig de sfeermaker. Zo kun je jouw badkamer, woonkamer, toilet of keuken voorzien van wand- en vloertegels. Luxe tegels voor een scherpe prijs! Dat is VillaTegel.

Projecten waar we trots op zijn!

Wilt u voor uw woning in Gouda tegels kopen? Dan kunnen wij begrijpen dat u graag projecten wilt zien. Wij hebben een aantal woningen en bedrijven mogen voorzien van onze tegels. Bekijk hieronder een viertal projecten waar wij trots op zijn.

Bezoek onze tegelshowroom nabij Gouda

Uw tegels in Gouda bestellen doet u natuurlijk niet zomaar. Wij begrijpen dat u de tegels ook graag in het echt wilt komen bewonderen. Daarom is onze tegelshowroom niet ver bij u vandaan. Op minder dan 30 minuten rijden van Gouda vindt u onze tegelshowroom. U vindt onze tegelshowroom aan de Klompenmakersweg 2 in Woerden en is onder andere makkelijk te bereiken vanuit Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Hilversum, Bodegraven, Mijdrecht, Montfoort en Gouda.

X