Shopping cart

Your cart is empty.

Shopping cart

Your cart is empty.

Tegels Bodegraven

Vloertegels, wandtegels en meer!

Tegels kopen in Bodegraven

Bent u op zoek naar tegels in Bodegraven? Dan bent u bij VillaTegel aan het juiste adres. In onze ruime showroom vindt u natuurlijke en duurzame wand- en vloeroplossingen voor een luxe sfeer in uw living, woonkamer of bijvoorbeeld woonkeuken. Bij VillaTegel vindt u badkamertegels, keukentegels, toilet tegels, vloer- en wandtegels en nog veel meer. Wij leveren direct vanaf de fabriek en daardoor kunnen wij onze tegels nabij Bodegraven tegen scherpe prijzen aanbieden. Dus bent u op zoek naar een passende tegel voor bij u in de keuken, living of badkamer? Dan voorzien wij u graag van passend advies. U vindt onze tegelshowroom op de Klompenmakersweg 2 te Woerden.

Vloertegels

Zoekt u luxe vloertegels (ook wel bekend als plavuizen) voor uw huis, maar weet u niet goed welke vloertegel het beste in uw woonkamer, badkamer, hal of keuken past? Bij VillaTegel nabij Bodegraven kunnen wij u aan de hand van verschillende voorbeelden u helpen bij het maken van de juiste keuze. U vindt bij ons vloertegels van de allerhoogste kwaliteit. Creëer uw eigen hotellook in bijvoorbeeld uw living, woonkeuken of badkamer.

In onze showroom vindt u onder andere:

  • Betonlook vloertegels;
  • Houtlook vloertegels;
  • Baksteenlook vloertegels;
  • Porcelein vloertegels;
  • Keramische vloertegels;
  • Natuurlook vloertegels.

 

Het belang van een goede tegel

Het kiezen van de juiste tegel is van groot belang voor de sfeer in uw huis. Het gaat bij het kiezen van de juiste tegel om kleur, afmeting en het kiezen van het juiste design. Wilt u uw huis een warme uitstraling geven? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houtlook vloertegel. Of gaat u juist voor modern en strak. Dan kunt u kiezen voor een betonlook tegel. Daarnaast is het van belang waarvoor u de vloertegel gaat gebruiken. Zoekt u een vloertegel voor in de badkamer? Dan is het belangrijk dat de tegels die u kiest goed tegen vocht bestand zijn. Daarnaast kunt u kiezen voor een antisliptegel.

 

Luxe tegels Woerden     

 

Assortiment tegels nabij Bodegraven

Tegels zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Waar vroeger een tegel vooral een praktische oplossing was, is het tegenwoordig de sfeermaker. Zo kunt u uw badkamer, woonkamer, toilet of keuken voorzien van wand- en vloertegels. In ons assortiment vindt u uiteenlopende luxe tegels. Van keramisch tot grote strakke tegels met een industriële look. Bent u op zoek naar een specifieke tegel die u niet op onze website kunt vinden? Vraag dan een van onze professionals naar de opties. In ons uitgebreide assortiment is er altijd een vloertegel die past bij uw wensen.

Patroontegels winnen daarnaast aan populariteit. De vloertegels die u bij ons nabij Bodegraven kunt kopen, hebben diverse afmetingen. Populaire afmetingen zijn:

Wandtegel en vloertegel:

– 10×10
– 20×20
– 30×30
– 45×45
– 30×60
– 35×100
– 20×50
– 20×60
– 60×60
– 60×120
– 80×80

Houtlooktegels

– 20×120
– 30×120
– 15×90
– 15×100
– 26,5×180

Grote platen / voor keramisch wanden / achterwand haarden / en evt. gevels

– 120×120
– 120×240
– 120×260
– 120×270
– 100×300
– 160×320

 

Bezoek onze tegelshowroom

Tegels voor uw woning in Bodegraven kopen doet u bij VillaTegel. Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over onze luxe tegels? Kom dan eens langs in onze grote tegelshowroom in de buurt van Bodegraven. U vindt onze tegelshowroom in Woerden en is onder andere makkelijk te bereiken vanuit Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Hilversum, Bodegraven, Mijdrecht, Montfoort en Gouda. Er is ruime keuze en de fabrikanten waarmee wij werken staan voor kwaliteit. Plan vandaag nog een bezichtiging in.

X