Shopping cart

Your cart is empty.

Shopping cart

Your cart is empty.

Tegels Amersfoort

Vloertegels, wandtegels en meer!

Tegels kopen nabij Amersfoort

De vraag naar duurzame tegels is groot – zeker in een groene stad als Amersfoort. Daarbij moeten ze er niet alleen mooi uitzien, maar dat ook lang blijven. Om die reden bieden wij in onze tegelwinkel bij Amersfoort echte designtegels aan, zoals: wandtegels, vloertegels en badkamertegels. Navigeer daarom vandaag nog naar Villategel en zoek het mooiste model uit. Wanneer gaat u in onze tegelshowroom de mooiste tegels van Amersfoort kopen?

Onze vloertegels

Het type tegel dat wij het vaakst in Amersfoort tegenkomen is de vloertegel. In de serre. In de keuken. In de woonkamer. Bij Villategel bieden wij verschillende modellen aan. Ze zijn luxe uitgevoerd en kennen een hoge kwaliteit. Wanneer u bij onze tegelshowroom – dichtbij het mooie Amersfoort – langskomt, kunt u aan de hand van verschillende voorbeelden de juiste keuze maken. Zo creëert u in een handomdraai de meest luxueuze ruimtes. Wij verkopen bij Villategel – onder andere – vloertegels met:

– Houtlook;
– Natuurlook;
– Baksteenlook;
– Betonlook.

Daarnaast vindt u in onze tegelwinkel bij Amersfoort ook keramische tegels of varianten van porselein.

 

Tegels Amersfoort   Villategel nabij Amersfoort

 

De afmetingen

Vloertegels komen in verschillende soorten en maten voor. Bij Villategel bieden wij dan ook vele varianten aan. Zo zit er gegarandeerd iets voor u tussen. De tegels, die u voor uw huis in Amersfoort wilt aanschaffen, bieden wij in de volgende maten aan:

Vierkant:

– 10×10
– 20×20
– 30×30
– 45×45
– 60×60
– 80×80

Rechthoekig:

– 20×50
– 20×60
– 30×60
– 35×100
– 60×120

 

Ons overige assortiment

Naast vloertegels zijn er ook tal van andere soorten te bedenken. Zo kunt u in Amersfoort op zoek zijn naar badkamertegels, wandtegels of complete wanden. Deze varianten zijn niet alleen praktisch, maar vooral ook sfeerverhogend. In ons aanbod vindt u een uiteenlopende collectie aan luxe tegels. Zo zit er altijd een model tussen, dat perfect bij uw interieur past. Zoals: patroontegels! In onze tegelwinkel bij Amersfoort bieden wij de volgende tegels aan:

 

Wandtegels

Wandtegels lijken in veel opzichten op vloertegels. Bij Villategel verkopen wij ze dan ook in dezelfde afmetingen:

 

Vierkant:

– 10×10
– 20×20
– 30×30
– 45×45
– 60×60
– 80×80

Rechthoekig:

– 20×50
– 20×60
– 30×60
– 35×100
– 60×120

Grote platen

Deze tegels kunt u in Amersfoort gebruiken als keramische wand, achterwand voor haarden, gevels en andere oplossingen. Bij Villategel bieden de volgende afmetingen aan:

– 120×120
– 120×240
– 120×260
– 120×270
– 100×300
– 160×320

 

Designtegels in Amersfoort met Villategel

Villategel staat voor 100% duurzame en natuurlijke wand- en vloeroplossingen. Dit ziet u in de tegels, die wij in Amersfoort kunnen leveren, terug. Wij werken namelijk met materialen en methodes, die het milieu niet verder belasten. Dat maakt onze producten uniek. Wilt u weten welke modellen het beste bij u passen? Doe vanuit Amersfoort eenvoudig inspiratie op of bezoek onze tegelhandel in Woerden!

 

Luxe tegels Amersfoort     Tegels Amersfoort

 

Projecten waar we trots op zijn!

Wilt u voor uw woning in Amersfoort tegels kopen? Dan kunnen wij begrijpen dat u graag projecten wilt zien. Wij hebben een aantal woningen en bedrijven mogen voorzien van onze tegels. Bekijk hieronder een viertal projecten waar wij trots op zijn.

Direct vanuit Amersfoort tegels kopen?

Badkamertegels, wandtegels, wandtegels: de designtegels van Villategel zijn niet om aan te slepen in Amersfoort. Verschillende woningen en bedrijfspanden zijn er al van voorzien. Wilt u weten of onze collectie tegels ook bij uw inrichting in Amersfoort past? Maak dan vandaag nog een afspraak om onze showroom te bezoeken. U vindt onze tegelshowroom in Woerden (Klompenmakersweg 2, 3449JB Woerden) en is onder andere makkelijk te bereiken vanuit Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Hilversum, Bodegraven, Mijdrecht, Montfoort en Gouda. U kunt ook bellen naar +31 (0) 34 876 21 06. Welke tegels wilt u in onze tegelwinkel bij Amersfoort kopen?

X